مراحل طراحی و اجرای سیستم صوت سالن آمفی تئاتر چگونه است ؟

برای تجهیز سالن آمفی تئاتر به یکی از مهمترین بخش هایی که باید توجه شود سیستم صوتی آن می باشد. بسیاری از طراحانی که طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر را بر عهده دارند بهترین و با کیفیت ترین استانداردهای لازم را رعایت می نمایند تا کار خود را به درستی انجام داده باشند.  در واقع شما باید بدانید که سیستم صوتی نقش مهمی در کنار دیگر تجهیزات سالن آمفی تئاتر ایفا می کند و بر همین اساس باید به نصب و طراحی آن دقت بسیاری نمایید.

اگر سالن آمفی تئاتر مساحت و متراژ زیادی داشته باشد باید سیستم صوتی به کار رفته شده در آن هم نسبت به سالن های دیگر بیشتر باشد. برای طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر باید از بهترین متخصصانی که در این زمینه فعالیت می کنند دعوت کنید تا اقدامات لازم را برای سیستم صوتی سالن انجام دهند.

طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر

اهمیت طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر :

در بسیاری از موارد مشاهده شده است که بیشتر طراحان سالن همایش به زیبایی سالن و صندلی هایی که در سالن قرار می گیرد توجه زیادی نشان می دهند. ولی باید بدانید اهمیت طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر هم بسیار زیاد است و باید به این نکته توجه شود. اگر نمایش های سالن آمفی تئاتر بی نظیر باشد و با بهترین کیفیت اجرا شود، بدون شک نظر مخاطبان را جذب می کند.ولی باید بدانید در صورتی که صدای آن رسانه ها ضعیف باشد بدون شک نمایش های بی نظیر سالم را دچار نقص می نماید.

صدا یکی از ویژگی هایی می باشد که به طور معمول آن را نادیده می گیرد، اما باید بدانید همانطور که در سالن های آمفی تئاتر به چشم اندازهای ویژه توجه می شود باید به رسا بودن صدا هم توجه شود. برخی از مهمترین مراحلی که زمان طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر به آن دقت بسیار زیادی می شود و طراحان به آن توجه می نمایند عبارت است از :

  1. استفاده از عایق بیرونی :

استفاده کردن از عایق صوتی خارجی برای تجهیز سالن همایش دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد. در این صورت اگر صدایی در بیرون از سالن وجود داشته باشد هرگز به درون سالن نفوذ پیدا نمی کند. در واقع باید بدانید امکان دارد که بیرون از سالن صدای قطار، ماشین و … وجود داشته باشد که در این صورت امکان دارد حواس مخاطبان را پرت کند. به همین دلیل زمان طراحی کردن سیستم صوتی سالن آمفی تئاتر به عایق بیرونی آن توجه زیادی نشان می دهند و بهترین و با کیفیت ترین آن را نصب می کنند.

خواندن  نورپردازی عمومی در سالن آمفی تئاتر چگونه باید باشد ؟

طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر

  1. کنترل سر و صدای های خدمات و تجهیزات :

زمان طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر به یکی از مهمترین نکاتی که باید توجه شود این است که صدای سیستم تجهیزات و خدمات بیرون از سالن کنترل شود و به درون سالن نفوذ پیدا نکند. در واقع باید بدانید در یک سالن آمفی تئاتر امکان دارد سر و صدای زیادی وجود داشته باشد که در این صورت اگر آن صدا به درون سالن راه پیدا کند بدون شک موجب آزار مخاطبین خواهد شد و دیگر آنها نمی توانند به مصاحبه ها و سخنرانی هایی که درون سالن اجرا می شود گوش دهند. برای اینکه این صداها درون سالن وجود نداشته باشد باید از عایق صدای خارجی استفاده نمود.

  1. تجهیزات صوتی درون سالن :

یکی از دیگر مراحلی که زمان طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر طراحان سالن به آن اهمیت بسیار زیادی می دهند این است که از سیستم های متنوعی برای صدای سالن استفاده می کنند. هر یک از سیستم های صوتی که در سالن وجود دارد دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد و هر یک از آنها وظیفه مشخص شده ای را بر عهده دارند.

برخی از سالن های آمفی تئاتر سیستم صوتی مناسبی ندارند و به همین دلیل شما زمانی که وارد این سالن ها می شوید متوجه خواهید شد که برگزار کننده مراسم مدام با سیستم صوتی سالن درگیری دارد، این مورد موجب می شود که افراد اشتیاقی برای گوش دادن به مراسم نداشته باشند. به همین دلیل باید از همان ابتدا سیستم صوتی به گونه ای طراحی شده باشد که افراد از همان ابتدا به مراسم گوش دهند.

  1. تعداد تجهیزات صوتی :

دقت داشته باشید که اگر تعداد سیستم های صوتی زیاد باشد دلیل بر عالی و بی نقص بودن آن نمی باشد. بلکه باید برای طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر به اندازه بودن آنها توجه بسیار زیادی شود. برخی از سیستم های صوتی که بسیار پیشرفته هستند و بر اساس تکنولوژی روز طراحی شده اند باید در سالن هایی که مساحت بیشتری دارند به کار گرفته شوند، چرا که تعداد مراسم های برگزار شده در این سالن ها بیشتر می باشد.  انعکاس صدا باید در سالن به گونه ای باشد که گوش تمام شنوندگان به آن عادت کند.

خواندن  ضوابط و استاندارد صندلی آمفی تئاتر

طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر

  1. میکروفون ها :

نصب میکروفون ها از دیگر مراحلی می باشد که زمان طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر به آن توجه می شود. میکروفون هایی که برای سخنرانی در سالن نصب می شوند باید کیفیت و عملکرد درستی داشته باشند تا صدا را به خوبی در سالن پخش کرده و شنوندگان به وضوح آن را بشنوند.

  1. نصب تجهیزات صوتی :

مرحله نهایی که زمان طراحی سیستم صوت سالن آمفی تئاتر باید به آن توجه شود این است که سیستم های صوتی را در مکان های مشخص شده نصب نمایید. هر یک از سیستم ها بر اساس نوع و کارکردی که دارند باید در مکان مشخصی نصب شوند. دقت داشته باشید زمانی که می خواهید اندازه صدای سیستم صوتی را مشخص کنید باید  به گوش نواز بودن آن اهمیت بسیار زیادی دهید، در غیر این صورت بدون شک گوش های بینندگان به آن صدا عادت نخواهد کرد. و از شنیدن آن خسته می شوند.

بنابراین اگی می خواهید صدای درون سالن جذابیت خود را داشته باشد باید به نصب تک تک سیستم ها دقت زیادی  نمایید که در مکان درستی قرار بگیرند.  اینکه صدا تنها در یک بخش باشد اصلا درست نیست و باید آن در بیشتر بخش ها به صورت یکسان پخش شود.

sound

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه صنعتی اورنگ گستر سریر آسیا می باشد.